Företagsresor och konferensresor till USA

Vi anordnar gruppresor till USA och Kanada


Spetsa till er konferens, gruppresa eller kick-off med en spännande NHL-match. Vi har biljetter till samtliga NHL-matcher säsongen 2012/2013. Fyll i formuläret nedan så skickar vi en offert för din grupp. Vi har möjlighet att anordna gruppresor till samtliga städer i USA och Kanada som har ett lag i NHL.

Missa inte heller att vi har tillgång till biljetter för NBA, Broadway, Baseball och de flesta konserter i USA. Självklart anordnar vi också resor till USA som inte innehåller evenemang. Våra samarbeten med de största flygbolagen och de mest etablerade hotellen ger oss möjlighet att skräddarsy arrangemanget till bästa pris.

Vi samarbetar bara med etablerade hotell där vi har haft en långvarig relation. Hotellen håller den standard vi kräver för våra grupper.

Våra paketresor brukar innehålla:
Flyg t/r, skatter, inkvartering, transfer (med eller utan svensk guide på plats), evenemangsbiljetter inkl. frakt av biljetter till Sverige innan er avresa till USA/Kanada.

TIPS! Guidad rundtur på Madison Square Garden
Följ med bakom kulisserna på världens mest kända arena. Vi erbjuder guidade rundturer på Madison Square Garden i New York med över 130 års legendarisk historia. Upplev denna mäktiga arena och ta ett kliv in i New York Rangers och New York Knicks omklädningsrum. (Obs. Begränsad tillgänglighet till omklädningsrummen vissa dagar, t.ex. på matchdagar).

Pris ca 200 kr/person vid grupper på minst 10 personer.
Kontakta oss för bokning/förfrågan.


TIPS! Exklusiva upplevelser på Broadway
Boka privata mottagningar inne på Broadwayteatrarna både före, under och efter showen. Inled ert besök med mat och dryck, avnjut champagne och chokladdoppade jordgubbar i pausen, och fortsätt underhållningen efter showen med dessert och möte med artisterna från musikalen. Garanterat en magisk kväll på Broadway!
Kontakta oss för bokning/förfrågan.

Hotell för grupper

Vi samarbetar bara med etablerade hotell där vi har haft en långvarig relation. Hotellen håller den standard vi kräver för våra grupper.

Hotell i New York - vi rekommenderar:

+ Hotel Beacon *** - klicka för mer info
+ Affinia Manhattan Hotel ***+ - klicka för mer info
+ Wyndham New Yorker Hotel **** - klicka för mer info
+ The Roosevelt Hotel **** - klicka för mer info
+ Hilton New York **** - klicka för mer info

Hotell i Boston - vi rekommenderar:

+ Omni Parker House **** - klicka för mer info
+ Boston Park Plaza Hotel **** - klicka för mer info

Prisexempel på företags- gruppresa till USA / Kanada


Pris från 9 995 kr/person

I priset ingår:
- Flyg till USA / Kanada t/r
- 3 nätter på centralt mellanklasshotell
- Matchbiljett till en NHL- eller NBA-match

Alla biljetter levereras till er innan avresa till USA/Kanada (Om ej annat önskas).
Obs vi offererar gärna extranätter.

Intresseanmälan

Prov:
Namn:
Adress:
Postadress:
Land:
E-postadress:
Telefon dagtid:
Antal deltagare:
Avbeställningsskydd:
Önskad match och datum:
Datum för avresa:
Avreseort:
Typ av biljett
Övriga önskemål, datum för resa, budget för gruppen etc:

Resor till New York

NYC: Läs om våra New York-resor


Förslag på företagsresa till New York:

Dag 1:
Vi föredrar att boka våra grupper på SAS direktflyg. Det innebär ankomst till New York ca kl. 13:30. Vår guide väntar med skylt direkt efter tullen. På vägen till utmärkta New Yorker Hotel berättar vår guide om New York och går igenom resans innehåll. Kvällen äre sedan fri för egna aktiviteter. Här bokar vi gärna en trevlig restaurang för välkomstmiddag.

Dag 2:
Konferera på förmiddagen. Lunch. Avrunda konferensen med guidad rundtur på Madison Square Garden (All Access Tour). Eventuell fortsatt konferens på eftermiddagen alt. studiebesök.

Dag 3:
Match med New York Rangers i Madison Square Garden. Före matchen föreslår vi en gemensam träff på t.ex. Blarney Rock sportbar. Observera att vi även bokar New Jersey Devils och New York Islanders. Vi har givetvis också biljetter till NBA basket med New York Knicks och Brooklyn Nets.

Dag 4:
Hemresa. Privat Transfer från hotellet kl. 14:00 för att hinna med flyget tillbaka. Ankomst i Sverige tidigt nästkommande morgon, lokal tid.

Pris på ett sådant här upplägg: fr. 11 995 kr.

I priset ingår:
- Flyg till New York t/r
- Skatter
- Transfers
- 3 nätter på mellanklashotell på Manhattan
- Gemensam middag
- Matchbiljett till Rangers/Devils/Islanders hemmamatch
- Stadsrundtur vid ankomst

Musikaler på Broadway

Populära musikaler på Broadway just nu:
The Phantom of the Opera, Wicked, The Lion King, The Book of Mormon, Aladdin, Kinky Boots, Jersey Boys, Les Miserables, Matilda, Chicago, If/Then, Mamma Mia!, Beautiful: The Carole King Musical, Cabaret, If/Then, Motown The Musical, The River, It's Only a Play, A Delicate Balance, You Can't Take It With You

Läs mer om våra favoriter på Broadway här:
Mer om musikalerna på Broadway

Du hittar hela utbudet på: www.broadwaycollection.com (på engelska). Vänligen meddela oss ditt val av föreställning i god tid innan avresa.

Broadway - Mamma Mia!
Broadway - Wicked