Utflykter och aktiviteter i Florida


Vi har flera utflykter och aktiviteter i Florida med omnejd.

Aktivera dig under solsemestern med våra utflykter i Florida. I Orlando med omnejd hittar du flera tema- och nöjesparker som bland annat Universal Studios, Sea World och Walt Disney World. Ett perfekt resmål för barnfamiljer och leksugna resenärer. Missa inte heller upplevelser som NHL hockey, NBA basket och MLB baseball.

Vill du skapa en skräddarsydd resa med eget val av utflykter? Klicka här

För att boka utflykter: maila oss på info@americaexplorer.se eller ring 031 - 762 85 10.

Utflykter Orlando:

Transfer t/r Orlando flygplats

Transfer tur och retur mellan flygplatsen i Orlando (MCO) och ert hotell. Restid ca 30 min.

I våra transfers ingår upphämtning på hotellet på hemresedagen. Privat transfer kan bokas på förfrågan.

Prisexempel, delad van:
Orlando International Airport - hotell på International Drive t/r:
ca 375 kr/person.

Walt Disney World 4 dagar

4-dagars pass med en fri entre per dag till valfri temapark av Walt Disney Worlds 4 temaparker i Orlando: Magic Kingdom Park, Epcot, Disneys Hollywood Studios och Disneys Animal Kingdom.

I Magic Kingdom Park kommer sagornas värld till liv. Upplev klassiska sevärdheter, åkattraktioner, fyrverkerier, musikparader och disneyfigurer i 6 olika världar. I temaparken Epcot upplever du två olika världar. Utforska Future World med spännande tekniska innovationer och World Showcase med kultur, teknik och mat från hela världen. I Disneys Hollywood Studios väntar temat "Show Business" där världen från Hollywoods filmer och tv kommer till liv. I temaparken Disneys Animal Kingdom väntar spännande djur och äventyr. Här finns mer än 1700 djur och 250 arter från hela världen.

Samtliga av Walt Disney Worlds fyra temaparker i Orlando håller öppet dagligen året runt.

Notera: Vi erbjuder även pass med fler eller färre dagar. Passen finns även i kombinaiton med Walt Disney vattenparker.

Priser: 4 dagar: 2975 kr/person.

Universal Orlando

Pass med fri entre till Universal Orlando som innefattar Universal Studios Florida och Islands of Adventures under valt antal dagar under en 14-dagars period. Entre ingår även till Universal CityWalk under samma period.

Universal Orlando är en tv- och filmbaserad temapark med åkattraktioner, shower, filmuppsättningar, temarestauranger, shopping och spännande evenemang. Gå bakom kulisserna och rätt in i handlingen från dina favoritfilmer. Möt superhjältar som Spider-Man och Hulken, dinosaurier från Jurassic Park och upplev Harry Potters magiska trollkarlsvärld.

Universal Studios Florida, Islands of Adventures och Universal CityWalk håller öppet dagligen året runt.

Notera: Vi erbjuder även pass med fler eller färre dagar.

Priser:
Universal Orlando – 2 dagar: fr. 1845 kr/person.

Universal Orlando – 3 Park Bonus Ticket: fr. 1 945 kr/person.
Här ingår inträde till Universal Studios, Islands of Adventure och dessutom Wet n' Wild.

SeaWorld + Aquatica 14 dagar

Upplev temaparkerna Sea World Orlando och Aquatica. Detta multipass ger dig fri entre till de två parkerna under 14 dagar.

SeaWorld är världens främsta marina nöjespark med shower i världsklass, spännande karuseller och oförglömliga djurmöten. Upplev fantastiska möten med späckhuggare, delfiner, sjölejon, stingrockor och mycket mer.

Aquatica är en temapark inspirerat av Australien och Nya Zeeland. Här finns vågbassänger, vattenrutschkanor, exotiska fiskar och roliga maskotar som kiwifågel, geckoödla och delfin.

SeaWorld Orlando och Aquatica Orlando håller öppet dagligen året runt.

Notera: Vi erbjuder även pass med fler eller färre dagar.

Priser: 14 dagar: 1440 kr/person.

Legoland Florida 2 dagar

2-dagars pass med entre till Legoland Florida och Legoland Water Park.

Med över 50 åkturer, shower och attraktioner är Legoland rätt plats för familjen. Parken ligger i Winter Haven, bara 45 min från temaparkerna i Orlando. Här finns även Legoland Water Park som är ett vattenland med vågbassäng och flera olika vattenrutschkanor. Legoland riktar sig till barnfamiljer med barn i åldrarna 2-12 år.

Legoland Florida håller öppet dagligen under sommar och helgdagar. Övriga året är parken öppen torsdag-måndag. OBS. Vattenparken är stängd nov-feb.

Notera: Vi erbjuder även pass med fler eller färre dagar.

Priser: 2 dagar: 775 kr/person.

Kennedy Space Center

Besök Kennedy Space Center, se IMAX rymdfilmer och upplev rymdutställningar med rymdfärdssimulatorer.

Kennedy Space Center håller öppet dagligen året runt.

2 dagarspass PLUS:
Vi erbjuder även 2 dagarspass PLUS som dessutom inkluderar en rundtur med expertguide, panoramavy över NASAS plattformar för uppskjutningar samt lunch med en astronaut.
OBS. Bokas på förfrågan.

Astronaut Training Experience (ATX):
Har du någonsin drömt om att sitta vid spakarna på en rymdfärja? Prova på en spännande kombination av praktisk utbildning och förberedelse för de påfrestningar som väntar en astronaut. OBS. Bokas på förfrågan, förbokning krävs. Vikt- och längdrestriktioner kan förekomma.

Priser:
1 dags entre: 495 kr/person.
2 dagarspass PLUS: 1115 kr/person.
ATX: 1620 kr/person.

Go Orlando Card 2 dagar

Med ett 2-dagars Go Orlando Card får du gratis tillgång till 49 attraktioner i Orlando med omnejd och du slipper köa. Ett perfekt sätt att utforska Orlando med omjed samtidigt som du sparar otroligt mycket pengar på flera av de bästa attraktionerna.

Pass
2 dagar
3 dagar
5 dagar
7 dagar
Pris per person
1150 kr
1925 kr
2455 kr
2850 kr

Simma med manater (sjökor)

Denna utflykt tar dig till pittoreska Crystal River, hem för de utrotningshotade manaterna (sjökorna). Här kan du välja att snorkla och bada i det kristallklara vattnet, eller bara luta dig tillbaka, slappna av och njuta av den omgivande naturen på en båttur. Manaterna, även kallade sjökor, är vänliga giganter och som gärna kommer och hälsar på dig som snorklar. Ofta vill de även bli kittlade på magen.

Efter lunch, fortsätter utflykten med ett besök vid Homosassa State Park - en av Floridas bäst bevarade hemligheter. Här kan du se flera av Floridas utrotningshotade djur och besöka en undervattenskammare för att titta på manaterna.

Utflykten tar ca 11 h och inkluderar frukost och lunchpaket, professionell guide, inträde till Homosassa State Park, Båttur på Crystal River samt lån av snorkel, cyklop och simfötter.

Avgångar på lördagar året runt.

Priser: 1025 kr/person.


Utflykter Miami:

Transfer t/r Miami flygplats

Transfer tur och retur mellan flygplatsen i Miami (MIA) och ert hotell i Miami. Restid ca 45 min.

I våra transfers ingår upphämtning på hotellet på hemresedagen. Privat transfer kan bokas på förfrågan.

Prisexempel, delad van:
Miami International Airport - hotell på Miami South Beach t/r:
ca 495 kr/person.

Utflykt till Everglades

Svensktalande guide!
Vi börjar dagen i indianreservatetet Hollywood Seminole Reservation. Här får vi se många av Floridas djur på riktigt nära håll. Vi får bl. a. se en show med några av Floridas giftiga ormar som vattenmockasin och två olika sorters skallerormar.

Därefter är det din tur att hålla och känna på en liten alligator innan vi åker vidare till vårt andra stopp i Everglades Holiday Park. Vi kliver ombord på en airboat och beger oss ut på en timmes båttur där vi får se vacker natur och försöka hitta alligatorer i vilt tillstånd.

Avgångar dagligen året runt.

Priser: 640 kr/person.